IAMPROUD I MEDIA

Vi är kroppspositivitet!

 

Vi ser det dagligen, i media, på sociala medier och i vardagen. Vi matas dagligen av hur vi SKA se ut, vad vi måste förändra för att duga och tips på hur vi ska utföra dessa förändringar.

 

Detta ska vi förändra!

 

IAMPROUD drivs av två tjejer från Halland, Casandra Hallberg och Sophia Anderberg. Båda med personliga erfarenheter kring ämnet och som idag vill arbeta för kroppspositivitet och mot allt vad ideal heter.

 

"Genom föreläsningar runt om i Sverige och inspiration på sociala medier vill vi främja ett kroppspositivt tänkande. Vi vill få dagens ungdomar att förstå att ni duger!"- Casandra Hallberg

 

" Vi vill vara de förebilder vi själva hade behövt när vi var 15 år. Jag vet att det hade sparat mig många år av ångest, tvångstankar och kroppsfixering."- Sophia Anderberg

IAMPROUD gör människor stolta över sin kropp

och får de att våga visa det.

VILKA ÄR VI?

Casandra Hallberg grundade hösten 2015 IAMPROUD som ett UF-företag med målet att skapa ett varumärke att sprida med budskapet “Var stolt över din kropp!”. Med sina egna erfarenheter kring ätstörningar och ett överdrivet sunt leverne i bagaget ville Casandra inspirera andra att inte känna skam över sin kropp utan istället älska och ta hand om den, och det vill hon än idag. I slutet av 2014 släppte hon sin andra bok "Hälsohets, nej tack!" och redan idag är hon en anlitad föreläsare som brinner för att beröra med ord.

 

 

 

Kontakt: casandra@iamproud.se

Sophia Anderberg är utb. livstilsrådgivare och driver ett utav Sveriges främsta, kroppspositiva Instagramkonton med över 38000 följare och är toppbloggare på Sveriges största bloggportal. Efter att ha levt i många år med självhat till sin kropp som i sin tur ledde till olika former av ätstörningar, träningshets och kroppsfixering vill hon nu, genom sociala medier och föreläsningar, inspirera till en välmående livsstils med självkärlek i fokus. Efter att ha sökt och fått hjälp genom en ätstörningsmottagning har hon insett att det finns ett liv att leva, utan kaloriräkning och konstant kroppsfixering.

 

Kontakt: sophia@iamproud.se

www.iamproud.se // 0734359894 // 0708534330 // info@iamproud.se