IAMPROUD

SAMARBETE

Vi är helt övertygade om att man jobbar bättre tillsammans och älskar därför att samarbeta. Så sitter du på en idé som du tror att vi skulle gilla, tveka inte att höra av dig till samarbete@iamproud.se. Det är kanske så att du är vår nästa samarbetspartner?

EMYS FOTO

 

www.emysfoto.se // contact@emysfoto.se // +46 730 220 216

 

Att få arbeta med det jag gillar allra bäst! Att få fånga ögonblick och skapa minnen genom bilder. Min fotostil är enkel, ljus och naturlig. Jag är lätt att ha och göra med och gillar att träffa nya människor. Jag utgår ifrån Göteborg men tar med glädje emot uppdrag från andra städer runt om i Sverige

(och gärna utanför också.)

 

RENDERING LIFE

 

www.renderinglife.se // hello@renderinglife.se // 076-188 78 83

 

Rendering Life är för tillfället en plattform för musik och filmverksamhet, främst inom närområdet (Södra Sverige) men i framtiden hela världen. Vi vill hjälpa, bistå, bidra och producera film, musik med fullt hjärta. Har du en idé, ett uppdrag, en låt eller annan kreativ tankesmedja som du vill tala med oss om, tveka inte att höra av dig till oss!

Vi är stolta samarbetspartners till Kari Traa och deras projekt #iamtheswedishmodel! Visste ni att 9 av 10 svenska tjejer känner sig missnöjda med sin kropp på grund av dagens modeindustri? Det får vara bra nu! Med projektet #iamtheswedishmodel vill Kari Traa förändra sättet modeindustrin behandlar sina modeller samt hur det påverkar framförallt yngre tjejer. De har valt ut 3 svenska, unga modeller som alla har upplevt ätstörningar, lågt självförtroende och depressioner. De tre modellerna kommer att genomgå en omvandlade erfarenhet, som en påminnelse om att utseendet inte är allt och att en storlek på klänningen inte definierar dig som person eller sin betydelse! Se andra avsnittet brevid.

 

Att få äran att vara med och stötta detta är stort!

Att ett klädföretag för tjejer, grundat av tjejer, tar upp och belyser detta är stort!

 

Läs mer om projektet på theswedishmodel.se och var med och påverka den ohälsosamma modesynen vi har idag genom att använda #iamtheswedishmodel.

www.iamproud.se // 0734359894 // 0708534330 // info@iamproud.se